Hospice De Luwte De Luwte Thuis

de Hoge Kleij voor De Luwte Thuis

04-06-2013

Golfclub "De Hoge Kleij" organiseert op 5 juli 2013 wederom een Goede Doelen Golftoernooi. Om haar maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen stelt de Golfclub "De Hoge Kleij" haar prachtige baan eenmaal per jaar beschikbaar ten behoeve van een goed doel. Op vrijdag 5 juli 2013 vindt het toernooi "Golfen met een Doel" plaats. Deze wedstrijd is ook toegankelijk voor niet leden van de Hoge Kleij.

Maatschappelijk betrokken
De intentie is geld bijeen te brengen voor een maatschappelijk relevant project met een lokale component binnen een cirkel van 35 kilometer rond "De Hoge Kleij". Dit jaar zijn dat 3 organisaties geworden:

- Kledingbank Amersfoort, voor het aanschaffen van ondergoed (dit deel van de garderobe wordt niet ingeleverd) voor de minder bedeelde mensen
- Hospice de Luwte in Soest, voor het trainen van hun vrijwilligers in de terminale thuiszorg
- Dierenambulance Amersfoort, voor het aanschaffen van materiaal en het trainen van vrijwilligers ten behoeve van dieren in natuur

Ook dit jaar zullen deelnemers kunnen bepalen waar hun deel van de opbrengst naar toe gaat door middel van stemming.

Dit is uw kans om een kleine bijdrage te leveren aan de verbetering van uw eigen omgeving door middel van iets wat u heel graag doet; golfen met uw vrienden, familie en/of bedrijf.

De Wedstrijd
Tijdens deze unieke wedstrijd gaan maximaal 120 deelnemers de baan in om voor de eer en het goede doel te strijden. Ieder wil natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen. Omdat dit geen gewone wedstrijd is, zijn ook de regels niet gewoon. Alle deelnemers kunnen onbeperkt "voordeel" kopen. Extra slagen, extra meters, een betere ligging van de bal en zelfs het "huren" van een Pro, die de hole voor je speelt. Van het inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer Euro 50 mee om deze score verlagende mogelijkheden te kopen. Is uw kaart "op" dan kunt u ter plekke bijkopen. De opbrengst gaat naar de goede doelen. Uiteraard wordt er gezorgd voor het "natje en droogje" door de baan, een aangeklede borrel en een heerlijke BBQ.

Inschrijven
Niet leden van de Hoge Kleij die wel in bezit zijn van een GVB kunnen zich voor 125 euro inschrijven voor deze golfwedstrijd. Bedrijven kunnen zich inschrijven voor een hele flight van 4 personen voor een bedrag van 1.000 euro. Voor dit inschrijfgeld wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke dag aangeboden (lunch, hapje/drankje in de baan, borrel en BBQ). Tevens zijn er zowel voor bedrijven als voor particulieren vele extra sponsor mogelijkheden beschikbaar voor deze dag. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de organisatie. Zo wordt het niet alleen een onvergetelijk dagje golf, er wordt meteen een bijdrage geleverd aan de goede doelen.

Informatie over deze dag en inschrijving kunt u vinden op: www.hkgoeddoel.nl

Ook kunt u bellen of mailen met de organisatie:
engelsvrouw@planet.nl, 06 51 720 009.

 

 

 

Nieuws overzicht
Webdesign en sponsoring door RETO Copyright 2020, Stichting Hospice De Luwte